Slapp slapp slapp

dsc01679

Idag har det absolut vatt en slappedag till max. Åkte en sväng och kollade på tapeter med min mamma så nu har vi fått hem lite prover för att se vilken som passar. Sen har jag bara varit hemma och sen åt tacos gott  hehe. Sen kom Johanna på kvällen då började vi som vanligt haah att spela och sjunga. Vi spelade I gotta feeling med Black eyed peas och sen fick vi tipset hotel room service med Pitbull. Hahah ja den gjorde vi såklart. Försökte fixa så att jag kunde lägga ut den här men lyckades inte ;S

Men det har vatt skönt att faktiskt inte göra någonting .. Men hade egentligen gärna velat ekebo men det får bli någon annan gång, var ändå ganska seg på det . 😛

sov så gott alla kära läsare

2 thoughts on “Slapp slapp slapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *