Dunkers spelning

171

Wiho! Hemma från dunkers nu. Det var riktigt kul men gud så nervös jag var ahah mina fingrar ni skulle sett som jag skaka. Men hade iallafall jättekul och det var kul att höra alla andra. Grymt duktiga!  Idag var det alltså 8:or och 9:or som spelade för vänner och föräldrar. Imorgon ska vi 9:or spela för typ andra skolor. Kommer va riktigt nervös då.. Vi har ingen aning om vilka skolor ;s Men ska också bli kul såklart.

Puss puss

2 thoughts on “Dunkers spelning

 1. we’re the best 😀 !
  hehe nej men riktigt bra spelat/sjungit idag hjärtat ;D
  ni är så jävla grymma , du behöver inte vara nervös ens 😮
  ilove u!

 2. aw tack! 😀 Men ni vr också grymt bra!
  men joo fatta så nervös jag blir. 😛 HAHA <333
  Love U 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *