Grand Coffee

latte

Andra dagen på Grand Coffee. Det har väl gått ganska bra. Idag började jag 11.00 och då var det ganska lugnt och så. Fick stå mycket vid kassan idag och ta emot beställningar och ta betalt och sen servera och plocka disk. Men ibland kan det bli lite drygt för att det är så lugnt då står man bara där och hänger vid en bänk och då känner man sig så dum på nått sätt ;d
Sen har jag fått gå tidigare båda dagarna. Slutade halv 4 idag och tre igår när jag egentligen slutar 17. Så det e soft. Har även fått smoothies och en vitaminbomb , haha som innehåller typ kiwi och juice och ja sånt nyttigt & friskt.
Gott! Men blir sjukt sugen på alla deras kakor som man går förbi typ 100 gånger på en dag hhhaha.. men jag trivs bra där så det e bra. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av 90210 tror jag. Måste egentligen städa klart rummet .. jaja

Hej så länge (:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *