Helgen..

Veckorna bara flyger förbi och nu är det bara två veckor kvar till påsklovet! Och vissa dagar kan man verkligen känna att våren börjar anlända. Tjoho! I helgen har jag varit på konfirmationsträffar både på lördag och söndag med ganska långa pass. Men kul har det också varit eftersom det börjar dra ihop sig till konfirmationen den 25 april, så det vi gör är att öva på en teater och spela musik till våran redovisning och har mycket trevligt. Och förresten jag, pappa och Oskar var ju på rockkväll i fredags och vi spelade in ‘Living in America’ och ‘Proud Mary’, får se om det kommer in något resultat här sedan för nästa vecka är det dags för en video. Men men imorgon är det en ny vecka och jag får ta nya tag eftersom man måste få klart alla inlämningar till skolan innan påsk. 😉
dsc01016

2 thoughts on “Helgen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *